Vid Förbundet Reservofficerarnas årsmöte i slutet av mars valdes Magnus Konradsson till ordförande för ännu ett år.

–        Jag är mycket glad och tacksam över förtroendet att få leda förbundet i dessa tider då behovet av att få fler aktiva reservofficerare bara ökar, säger Magnus Konradsson.

Johan Hamnegård, SFRO, valdes till vice ordförande. Till ledamöter omvaldes Markus Z Widborg, Pierre Dicksson och Jonas Wiberg. Nya ledamöter i styrelsen är Serg Magnus Andersson, Sverof och kk Patrik Selling, SFRO.

–  Det är otroligt roligt att få vara med och jobba strategiskt med förbundets frågor – särkilt i en viktig tid med tillväxt och transformation för Försvarsmakten. Jag ser fram emot att bygga ett partnerskap med Försvarsmakten kring framtida lösningar på personalförsörjningen. Det är viktigt att vi utnyttjar reservofficerskårens dubbla kompetenser och användbarhet i återuppbyggnaden av alla delar i totalförsvaret, säger Magnus Andersson som civilt jobbar som managementkonsult på EY och militärt tillhör Livgardet. Han tog reservofficersexamen på MHS Halmstad 2014.

Patrik Selling, från SFRO, jobbar civilt på BAE Systems som säljare, och tillhör militärt Marinstaben.

–       Det ska bli mycket spännande att få vara med att utveckla reservofficersrollen i det nya försvaret, säger Patrik Selling om uppdraget som ledamot i Förbundet Reservofficerarna.

–       Jag är mycket nöjd med att ha fått två så kompetenta och engagerade kollegor i styrelsen, konstaterar Magnus Konradsson, som också framförde sitt djupa tack till Jan Kvernby, som avböjt omval:

– Jan har gjort enastående insatser för förbundet under de sju år som han suttit i styrelsen. Jag är mycket tacksam över att han fortsätter i Sverofs styrelse.