Nuvarande kanslichef går i höst går vidare till nya utmaningar och vi söker nu en efterträdare till kansliet i centrala Stockholm.
Förbundet Reservofficerarna är fackförbundet för Sveriges reservofficerare. Vi är medlemmar i SACO och arbetar nära Officersförbundet via medlemskapet i OFR.

Du är en drivande kraft för att få till ett välfungerande och långsiktigt hållbart reservofficerssystem i Försvarsmakten. En stor del av arbetet går ut på att representera förbundet och våra medlemmar gentemot arbetsgivare och externa aktörer. Som kanslichef upprätthåller du samtliga kanslifunktioner och fungerar som förbundsstyrelsens sekreterare. Vidare arbetar du nära ägarförbunden (Sverof och SFRO) och stöttar med administration och medlemshantering.

Tillsammans med våra redaktörer projektleder du förbundets tidning Reservofficeren och har det övergripande ansvaret för förbundets kommunikation.
Arbetet som kanslichef/ombudsman är mycket självständigt, utvecklande och varierande.

Vi söker dig som har ett starkt driv, är försvarspolitiskt intresserad och har en hög social förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Försvarsmakten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Lön: Individuell lön enligt kollektivavtal (IDEA).
Arbetstid: Heltid, men kan diskuteras. Obekväm arbetstid och resor i tjänsten förekommer.
Tillträde: 1 oktober 2019.
Sista ansökningsdag: 22 april 2019.
Arbetsort: centrala Stockholm, visst distansarbete möjligt.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till kansli@reservofficerarna.se
Frågor om tjänsten? Kontakta förbundsordförande Magnus Konradsson 070 – 552 16 78 eller nuvarande kanslichef Oscar Karlflo 070 – 383 22 20.