Hoppa till innehåll
Nyheter

Fina förmåner för Sverofs medlemmar

Rabatt på resor, hotell, träningsutrustning och hårklippning. Eller kläder, bilbesiktning, gym och pizza. Sverofmedlemmar kan snabbt tjäna in sin årsavgift genom att använda en av alla förmåner de får genom sitt medlemskap.
Text: Jenny Harlin /

Som medlem i Sverof får du tillgång till Militum Respons, en sida på nätet som ger militärer rabatt på mängder av erbjudanden från erkända företag. Rabatten gäller även Sverofmedlemmar som inte har ett aktivt anställningsavtal med Försvarsmakten.

– Dels finns det rabatter som gäller över hela Sverige, som exempelvis en gratis månad på en välkänd gymkedja. Men man kan också söka på den ort man bor på och få fram lokala rabatter, som hos lunchrestaurangen eller frisören. Medlemsavgiften till Sverof betalar sig rätt snabbt om man använder den här tjänsten, säger Anton Kindlund på Sverof.

Han är en av medlemmarna i den rekryterings- och mervärdesgrupp som styrelsen för Sverof har startat. I den arbetar man för att utöka och förbättra medlemsförmånerna.

– Jag tar väldigt gärna emot tips och förslag på vilka förmåner som medlemmar vill ha. Om någon vill erbjuda våra medlemmar något särskilt erbjudande är jag förstås också intresserad, det är bara att mejla mig, säger Anton Kindlund, som har mejladress anton.kindlund@sverof.se.

Hur ska man göra för att komma åt rabatterna?

– Först och främst ska du förstås vara medlem i Sverof. Sedan går du in på sverof.se och loggar in på din sida, där det finns en tydlig länk och instruktioner om hur du kommer åt den kod du behöver för att registrera dig på Militum Respons, säger Anton Kindlund.

Fler förmåner genom medlemskapet i Sverof

  • Möjlighet till personlig facklig rådgivning i tjänstgörings- och villkorsfrågor via Förbundet Reservofficerarna.
  • Möjlighet att bli medlem i Akademikernas a-kassa.
  • Förmånliga bank- och bolån hos Danske Bank via Förbundet Reservofficerarna. 
  • Tillgång till hela Försvarsutbildarnas kurskatalog och möjlighet till högkvalitativ utbildning.
  • Tidningarna Reservofficeren och Försvarsutbildaren samt Försvarsmaktens tidning Försvarets Forum.
  • Högsta årsbonus (10 % återbäring) hos Alewalds från första kronan – (instruktioner bakom inloggningen för medlemmar)
  • Möjlighet att köpa profilprodukter speciellt framtagna för reservofficerare.