Tidningen2019-05-14T15:13:15+00:00

RESERVOFFICEREN

Tidningen för dig som är reservofficer

Kontakta redaktionen

Tidigare nummer #

I nr 1 2020 träffar du 102-årige Kjell Boman, som blev inkallad till reservofficersutbildningen för 80 år sedan. Vi besöker också Saab och träffar två reservofficerare med nyckelroller i projektet Insatsförmåga Luftvärn (IFLv). Dessutom kan du läsa allt om nya kollektivavtalet. Trevlig läsning! Läs tidningen här

Reservofficeren 2019 nr 04 En tidning från Förbundet Reservofficerarna. I nr 4 2019 träffar vi Jan Björklund, som efter att ha avslutat sitt riksdagsuppdrag nu blivit reservofficer. Den förre partiledaren för Liberalerna pratar om då, nu och sen. Vi har också följt med på den utmanande vinterkursen Northern Lights. Trevlig läsning!

En tidning från Förbundet Reservofficerarna. I nr 3, 2019 får du hänga med till ställen som Bamako och Tallinn. Patrik Thunholm, som är reservofficer och tjänstgör i Mali, berättar om sin vardag i en främmande och farlig miljö. Missa inte heller reportaget inifrån HMS Karlstad och den Nato-ledda övningen Baltops 2019. Trevlig läsning!

Reservofficeren Nr 01 2019 I nummer 1 2019 hänger vi med värnpliktiga och reservare på Jägarförbandet K3 under den sjunde natten ute i fält.  Vi hälsar på hos RiS, Reservofficersföreningen i Skåne. Dessutom möter vi Roger Lindekrantz, svensken som tjänstgjorde för den amerikanska armén i Korea när vapenstilleståndet var färskt.

Vår tidning når samtliga medlemmar, förband och högre chefer i Försvarsmakten. Dessutom läses den flitigt av politiker, opinionsbildare och företag. Vill du komma i kontakt med redaktionen? Hör då av dig till våra redaktörer Marcus och Jakob på red@deadlinemedia.se

För annonssammarbete, kontakta kansli@reservofficerarna.se