Tidningen2020-06-16T09:04:52+00:00

RESERVOFFICEREN

Tidningen för dig som är reservofficer

Kontakta redaktionen

Tidigare nummer #

 En tidning från Förbundet Reservofficerarna. I nr 2 2020 följer vi Ronny Eklunds och Thomas Jönssons arbete med marktillstånden inför försvarsmaktsövningen – som på grund av corona nu flyttas fram. Vi träffar också Mikael Broman, som under fem dagar ryckte in och ledde arbetet med att upprätta fältsjukhuset IVA Kronan i Göteborg. Trevlig läsning! Läs tidningen här!

I nr 1 2020 träffar du 102-årige Kjell Boman, som blev inkallad till reservofficersutbildningen för 80 år sedan. Vi besöker också Saab och träffar två reservofficerare med nyckelroller i projektet Insatsförmåga Luftvärn (IFLv). Dessutom kan du läsa allt om nya kollektivavtalet. Trevlig läsning! Läs tidningen här!

En tidning från Förbundet Reservofficerarna. I nr 4 2019 träffar vi Jan Björklund, som efter att ha avslutat sitt riksdagsuppdrag nu blivit reservofficer. Den förre partiledaren för Liberalerna pratar om då, nu och sen. Vi har också följt med på den utmanande vinterkursen Northern Lights. Trevlig läsning! Läs tidningen här!

Vår tidning når samtliga medlemmar, förband och högre chefer i Försvarsmakten. Dessutom läses den flitigt av politiker, opinionsbildare och företag. Vill du komma i kontakt med redaktionen?

Hör av dig till Helene Claesson

Du når henne på helene@a4.se

För annonssammarbete, kontakta kansli@reservofficerarna.se

Till toppen